Kammarmusik med träblås i centrum
26203
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-26203,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kammarmusik med träblås i centrum

Baptistkyrkan, Linköping – 23 oktober kl. 15:00

Ung Ton

Här får unga lokala musikstuderande från folkhögskolor och gymnasiets estet-program möta oboisten och läraren Jenny Hülphers i Master Class, och som avslutning ge oss denna konsert.

Jenny Hülphers har arbetat som oboist sedan 1995 och började sin bana i Uppsala Kammarorkester och Omnibus Kammarblåsare, och var sedan på Folkoperan i Stockholm. Hon bor nu i Örebro och arbetar deltid i Uppsala Kammarorkester parallellt med att hon frilansar som oboist i ett flertal orkestrar såsom Svenska Kammarorkestern, Dalasinfoniettan och Norrköpings symfoniorkester. Hon har turnerat mycket både nationellt och internationellt. Jenny har mångårig erfarenhet som pedagog och var anställd flera år på Lilla Akademien i Stockholm där hon undervisade oboeelever allt från 5 till 19 år. Jenny Hülphers är sedan 2018 oboelärare på Musikhögskolan vid Örebro universitet.

Biljetter förköps från Tickster, men säljs även vid entrén en timme före konserten, då med kontant betalning, kort eller Swish.

Evenemanget är avslutat.