Mångkulturell innebandy
page-template-default,page,page-id-23072,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Mångkulturell innebandy är en grupp för dig som är 16-35 år, nysvensk eller född i Sverige, van innebandyspelare eller aldrig tidigare hållit i en klubba. Aktiviteten är gratis!

Nu är motionshallen färdigrenoverad! Vanligtvis möts vi på söndagar 18.00 i Equmeniakyrkan för att spela innebandy. Det finns omklädningsrum i kyrkan och klubbor att låna. Vid varmare väder händer det att vi istället möts i Trädgårdsföreningen.

Kom ihåg att stanna hemma vid förkylningssymptom!

För löpande information, gå med i Facebook-gruppen “Mångkulturell innebandy”.

Terminsstart våren 2022 sker den 23 januari! Terminsavslutningen sker lördagen den 11 juni 14:00-19:00.

Josef Danielsson

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Multicultural floorball is an activity for you who are 16-35 years old, new in Sweden or Swedish-born, beginner or good floorball-player. The activity is for free!

Now the renovation of our our gym hall has been completed! Usually we meet on Sundays 18.00 in the Church to play floorball. There are dressing rooms in church and clubs to borrow. When it is warmer, we sometimes meet in Trädgårdsföreningen instead.

Please stay at home if you have symtoms of illness!

For new information, please join our Facebook-group “Mångkulturell innebandy”.

We meet again on January 23 2022! On Saturday June 11 w end the term with a longer meeting between 2 and 7 p.m.

CONTACT PERSON
Josef Danielsson