Mångkulturell innebandy
page-template-default,page,page-id-23072,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Mångkulturell innebandy är en grupp för dig som är 16-35 år, nysvensk eller född i Sverige, van innebandyspelare eller aldrig tidigare hållit i en klubba. Aktiviteten är gratis!

Vi möts på söndagar 18.00 i Equmeniakyrkan för att spela innebandy. Det finns omklädningsrum i kyrkan och klubbor att låna. Vid varmare väder händer det att vi istället möts i Trädgårdsföreningen.

Kom ihåg att stanna hemma vid förkylningssymptom!

För löpande information, gå med i Facebook-gruppen “Mångkulturell innebandy”.

Terminsstart hösten 2022 sker den 4 september! Terminsavslutningen sker söndagen den 11 december 2022.

Josef Danielsson

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Multicultural floorball is an activity for you who are 16-35 years old, new in Sweden or Swedish-born, beginner or good floorball-player. The activity is for free!

We meet on Sundays 18.00 in the Church to play floorball. There are dressing rooms in church and clubs to borrow. When it is warmer, we sometimes meet in Trädgårdsföreningen instead.

Please stay at home if you have symtoms of illness!

For new information, please join our Facebook-group “Mångkulturell innebandy”.

We meet again on September 4 2022! Our end of term session is held on Sunday December 11 2022.

CONTACT PERSON
Josef Danielsson