Barn och tonår
page-template-default,page,page-id-21273,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Equmeniakyrkan i Linköping bedriver i dagsläget barn- och ungdomsverksamhet i två föreningar som båda relaterar till vår nationella barn- och ungdomsorganisation Equmenia. Dessa två är Equmenia Missionskyrkan i Linköping och Baptistkyrkan Ungdom som främst bedriver verksamhet i Betaniakapellet i Ledberg.

Vi vill att det ska vara roligt för barn och ungdomar i kyrkan. Därför har de två föreningarna varje vecka verksamhet för olika åldrar inom områdena scout, musik, tonårsgruppen Grandios samt Skattkistan och På G (söndagsskola). Vi vill gärna bli fler och hälsar välkommen till våra olika grupper! Här får ni möta glädje, gemenskap och Gud.

Tisdag 18:30 Ungdomskören Hope

Onsdag kl 17:30 Barnkören Joy (6 år och uppåt) i Lambohovskyrkan.

Onsdag kl 18:00 Scout i Ledberg

Torsdag kl 18:00 Scout (7-15 år)

Fredag Barnmusik

Fredag kl 19:00 Grandios (13 år och uppåt)