Grandios
page-template-default,page,page-id-21449,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Fredagskvällar ojämna veckor med start 3/9 2021 är det Grandios för dig som går i högstadiet eller gymnasiet. En vanlig grandioskväll kan se ut ungefär så här:

19.00 Välkomna, Lära känna-lek
19.30 Aktivitet
20.30 Andakt
21.00 Fika & häng

Vad är då grandios? Grandios kan vara väldigt olika från gång till gång. Det är alltid något program, till exempel, lekar, Soxwars, pyssel, spel eller samtal. Varje kväll har vi också en andakt med lovsång. Sedan avslutar vi med fika som kostar 15 kr. Vill man hänga kvar efter det och till exempel spela spel så går det fint.

På grund av pandemin håller vi extra avstånd och är noga med handhygienen vid till exempel fika. Den som har förkylningssymptom stannar hemma.

Schemat för terminen finns att läsa här eller hämta i informationen i Equmeniakyrkan.

Stina Holmgren
vik ungdomsledare