Equmeniastyrelsen
page-template-default,page,page-id-21469,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Barn- och ungdomsarbetet i Equmeniakyrkan leds av Equmeniastyrelsen (ES). Equmeniastyrelsen ansvarar för kontakten till och mellan våra olika grupper. Vi vill finnas till för barn, ungdomar och ledare. Nuvarande Equmeniastyrelse (2021/2022) består av Tomas Röjder (ordförande), Jacob Wallhagen (vice ordförande), Emma Lidbäck (kassör), Oskar Dawidson (sekreterare), Emil Boberg (ledamot), Hanna Törnberg (ledamot), Tindra Holmgren (ledamot), Vilma Tholander (ledamot), Stina Holmgren (adjungerad ungdomsledare) och Maria Linder (adjungerad pastor med ungdomsansvar). Välkommen att kontakta oss med idéer, förslag och tankar om vår förening och verksamhet för barn och unga!

Tomas Röjder
ordforande.equmenia@equmeniakyrkanlinkoping.se