Aktuell utställning i galleriet
22156
page-template-default,page,page-id-22156,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

FEMiTRE

Höstens första utställning i Galleri Magnifik blir med gruppen FEMiTRE. Vernissage ägde rum lördagen den 20 aug kl 13.00. Utställningen pågår till den 25 sept.

Så här presenterar gruppen sig:

Vi, i FEMiTRE, är väldigt glada att få ställa ut hos er aug/sep i år. Vi ser fram emot det! Det blir också en rolig “avslutning” på vår gemensamma tid på skolan i Lunnevad. En extra höjdpunkt.

Vi har gått sex terminer tillsammans här på skolan, när vi slutar om några veckor. Det senaste året är det vi fem, som har delat en egen ateljé på Lunnevad. Det blev ett “extraår” för oss på den normalt tvååriga utbildningen. Vi är mycket glada för det då det kändes som att det var en del förlorad tid under pandemin, när vi hade distansundervisning.

Vi har stött och blött, pratat om olika utmaningar och jobbat koncentrerat och alldeles tyst. Det blir en speciell stämning, när den där tystnaden infinner sig, men också spännande när vi delar varandras tankar i arbetet. Vi har också haft många intressanta samtal med våra mentorer. Våra huvudsakliga mentorer har för Carolina varit Alice Fyles och för oss andra fyra är det Henry Hermansson, som varit vår huvudsakliga mentor .

Vi är följande som ställer ut

Gun-Marie Gunnarsson, Merja Lundquist, Monica Bergman och Elsie Weyde.

Gun-Marie har provat på målning i akryl, akvarell och olja. Hon har också jobbat med collage och grafik.

Merja har jobbat med måleri i olja, ibland akryl, och gjort keramiska alster.  Hon har också jobbat med grafik och collage.

Monika har jobbat med måleri i akryl och olja men även jobbat med små skulpturer i lera och hon har jobbat lite med grafik.

Elsie har målat i olja och jobbat lite med grafik.

Välkomna!

GALLERIGRUPPEN