Aktuell utställning i galleriet
page-template-default,page,page-id-22156,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Sommarutställning i Galleri Magnifik

Vår interna julutställning fick tyvärr ställas in på grund av pågående pandemi. Men som vi då informerade om i Medljus planerar vi i stället att ha en sommarutställning.

Vi är nu klara med detta och det blir fjorton församlingsmedlemmar och vänner till församlingen som är redo att visa upp hur kreativa dom är på sin fritid. Som tidigare blir det en bra blandning vad gäller olika tekniker.

Vårt insamlingsmål för denna utställning är att minst 50% av försäljningssumman ska gå till kyrkans barn- och ungdomsverksamhet.

Utställningsperioden är 22 maj – 15 augusti. Tyvärr kan vi inte räkna med att ha någon vernissage. Enligt nu gällande restriktioner får max 8 personer vistas samtidigt i Galleriet.

Vi hoppas att regeringen kommer att lätta på restriktionerna framåt sommaren och att vi är många som fått vaccin som gör att vi kan börja umgås på ett mer normalt sätt och då återgå till att besöka kyrkan och vårt Galleri.

Vi som ställer ut är följande

Linda Ahlfors Foto
Sture Berg Foto
Gurli Börjesson Mattor, kuddar mm
Britt Ekman Halmslöjd, korgslöjd mm
Lars Hesselstrand Träreliefer, nyckelskåp mm
Suzanne Hjelm Målningar
Jan Hällgren Målningar
Birgitta Jacobsson Målningar, kassar, mm
Gergios Kyriatzis Foto
Marcus Lind Foto
Jennie Roitto Målningar
Jörgen Tholander Foto
Ulla-Britt Uhlin Silversmycken
Magnus Wedberg Legokonst

Lars Hesselstrand, Gallerigruppen

P g a pågående pandemi följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi begränsar antalet samtidigt närvarande och uppmanar besökarna att hålla avstånd.