Aktuell utställning i galleriet
22156
page-template-default,page,page-id-22156,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Peter Classon ställer ut i Galleri Magnifik

Peter var hos oss hösten 2016 och vi är nu glada att han vill återkomma till oss. Utställningen var mycket uppskattad och uppmärksammades bl a av Corren som recenserade utställningen.

Förutom några kurser i kroki, oljemålning och akvarell är Peter självlärd. Efter 2016 har han deltagit på flera utställningar, bl a Östergötlands jurybedömda utställning ”Under samma tak”.

Peter målar i akryl på duk. Motiven är en blandning av naivism och figurativa detaljer som resulterar i intressanta bilder som har djup och 3D-effekt som väcker tittarnas uppmärksamhet.

Bilderna är en blandning av science fiction där framtid, nutid och dåtid vävs samman. Dom kan exempelvis handla om miljökatastrofer, men som samtidigt ger en glimt av hopp, kanske efter en nattlig bild med full måne.

Utställningen, som har temat  ”Urbana Landskap”,  pågår under tiden 21 augusti till 26 september.

UTSTÄLLNINGEN ÖPPNAR LÖRDAGEN 21 AUGUSTI, 2021 KLOCKAN 13 – 15 MED KONSTNÄREN NÄRVARANDE OCH PÅGÅR DÄREFTER T O M SÖNDAGEN 26 SEPT.

Lars Hesselstrand, Galleri Magnifik                                                                                                                                


P g a pågående pandemi följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi begränsar antalet samtidigt närvarande och uppmanar besökarna att hålla avstånd.