Vernissage – Idingstadgruppen
22465
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-22465,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vernissage – Idingstadgruppen

Idingstadgruppen är en grupp, som lärt känna varandra genom sitt måleri. Samtliga i gruppen har någon form av konstnärlig utbildning.

Det hela började år 2000 och genom åren har gruppen vuxit. Under många år har gruppen hyrt in sig på Idingstad Säger någon långhelg varje vinter för att måla tillsammans. De har också gjort längre resor varje år, både regionalt och utomlands för att måla tillsammans och ibland för att delta i kurser.

När gruppen träffas för att måla tillsammans, dröjer det sällan lång stund innan tystnaden lagt sig totalt och samtliga är försjunkna i ett gemensamt flow. Arbetssätt och teknik skiljer sig samtidigt som vi stöttar varandras utveckling.

Detta är gruppens första gemensamma utställning på galleri.

Medlemmarna i gruppen är Agneta Dagersten, Elsie Weyde, Emma Hallenberg, Gun-Marie Gunnarsson, Maria Sandell, Susanne Hamlin Lindqvist och Tina Liljegren.

Utställningen pågår t o m 27 september.

Konstnärerna i Idingstadgruppen och Gallerigruppen är medvetna om att utställningen kan bli modifierad (ingen vernissage) alternativt helt inställt. Men vi hoppas och tror att det blir av som planerat.

Evenemanget är avslutat.