Spring för Equmenia
25846
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-25846,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Spring för Equmenia

Efter gudstjänsten söndagen den 15 maj 2022 kör vi Spring för Equmenia – ett välgörenhetslopp med många år på nacken. I år går intäkterna till att sänka anmälningsavgiften för våra ungdomar till sommarlägret Groowe.  

För att bidra till detta ändamål kan du antingen ställa upp som löpare (eller cyklare, dansare, hjulare, rullare eller något annat roligt sätt att ta sig fram…) eller så kan du sponsra. Som sponsor väljer du en person att sponsra och skriver sedan upp dig på att betala en viss summa per varv som den slutför under de 20 minuter som loppet pågår. Efter loppet swishar du in summan av (det du lovade att sponsra) x (antalet varv den du sponsrar sprang) till Equmenias swishnummer 123 157 97 05. Har du inte möjlighet att vara på plats och räkna själv kan du göra en notering i din anmälan så kontaktar vi dig med resultatet.  

Anmäl dig i listan i informationen innan 12/5. Spring och skänk för Equmenia Linköping! 

Evenemanget är avslutat.