Verksamhetsledare
25970
page-template-default,page,page-id-25970,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Verksamhetsledare

Om oss

Equmeniakyrkan Konferens är ett helägt dotterbolag till Equmeniakyrkan Linköping. Vi bedriver café- och konferensverksamhet i centrala Linköping och hyr också ut våra lokaler för mässor, konserter och andra evenemang. Vår målsättning är att vara ett attraktivt och prisvärt konferensalternativ med ett starkt fokus på socialt ansvarstagande och hållbarhet.

Vi är ett litet och familjärt bolag med ett tiotal medarbetare, däribland café- och kökspersonal, ljud-/drifttekniker, vaktmästare samt lokalvårdare. I vårt dagliga arbete lever vi nära församlingens övriga verksamhet och delar både lokaler och stöd i form av ideella resurser. Att verka i kyrkans lokaler är något som ger konferensverksamheten en unik karaktär och våra lokaler myllrar av liv alla dagar i veckan.

Tjänsten

Vi söker nu en verksamhetsledare till vårt konferensbolag. Verksamhetsledarens roll är att leda, förvalta och utveckla café- och konferensverksamheten. Det innebär bland annat att marknadsföra verksamheten för att få nya kunder, bevaka upphandlingar och författa anbud. Vidare innebär uppdraget att följa upp verksamhetsmål och ekonomi samt att ha ett personalansvar för de som arbetar med konferensverksamheten. Det innebär bland annat att leda, samordna och coacha personalgruppen. Därtill kommer du ha vissa ekonomiska arbetsuppgifter såsom löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra.

Då många evenemang ligger på kvällar och helger krävs det frivilliginsatser från församlingen. Därför ingår det också i den här tjänsten att planera och föra en dialog för att fylla behovet av frivilliga. 

Verksamhetsledarens roll fungerar som en länk mellan konferensbolaget och församlingen. Som verksamhetsledare har du ett nära samarbete med församlingsföreståndaren samt med övriga kollegor, både inom caféet och församlingskollegiet. Utöver dessa kommer du samarbeta med många av våra duktiga volontärer.

Vill du vara med och driva café- och konferensverksamheten framåt?

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi eller redovisning, eller om du förvärvat dig kunskaper inom ekonomi genom arbetslivet. Erfarenhet av ledarskap och praktisk bokföring är ett krav och har du erfarenhet av bokslutsarbete eller personalansvar ser vi det som meriterande. För oss är det viktigt att du som söker delar församlingens värderingar.

Då tjänsten innebär mycket dokumentation i form av avtal, marknadsföring och bokföringssystem, behöver du behärska det svenska språket väl i tal och skrift.

Du som söker är trygg, stabil och har självinsikt. I ditt arbete styrs du av etik och välgrundade värderingar och du förhåller dig på ett professionellt sätt. Du har förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Som person är du självgående och serviceinriktad och du är lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att ge god service. Du är en lagspelare och arbetar mot att nå gemensamma mål och ser till verksamhetens bästa i ditt agerande. För att bli framgångsrik i rollen som verksamhetsledare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar och du har förmåga att hantera flera ärenden samtidigt i ett stundtals högt tempo. 

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Omfattning

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

  • Anna Gardström, ordförande församlingen, 070 – 331 17 85
  • Eva Milton, diakon, facklig representant Vision Ekumeniska, 070 – 999 13 27

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 april. Intervjuer sker löpande.

Maila din ansökan till församlingens ordförande Anna Gardström: ordforande@equmeniakyrkanlinkoping.se