Verksamhetsledare
page-template-default,page,page-id-25970,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

VI SÖKER DIG!

Vi är en stor församling med omfattande verksamhet. När vår kyrka inte används till församlings verksamhet bedriver vi konferens- & caféverksamhet. Rollen som verksamhetsledare leder och driver konferensverksamheten tillsammans med anställda kollegor och volontärer. Verksamhetsledaren fungerar också som brygga till församlingen.

Meriterande för tjänsten är ekonomisk kunskap och erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet av plattformen Fortnox och fakturering är också ett stort plus.

Som anställd ingår du i ett team med duktiga kollegor och får dessutom samarbeta med riktigt bra volontärer.

Om anställningen
Vi erbjuder en visstidsanställning på mellan 50-100 % och vi hanterar ansökningar löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan

Ansökan skickas till ordforande@equmeniakyrkanlinkoping.se.

Anna Gardström
ordforande@equmeniakyrkanlinkoping.se