Skjuts upp: UNGDOMSHELG I EQUMENIAKYRKAN

Skjuts upp: UNGDOMSHELG I EQUMENIAKYRKAN

OBS! UNGDOMSHELGEN SKJUTS UPP PÅ GRUND AV SMITTSPRIDNINGEN.

Välkomna med på ungdomshelg med Equmenia Linköping!
När? 28-30 januari 2022
Var? Equmeniakyrkan Linköping
Varför? Efter en lång pandemi vill vi göra något kul för ungdomar. Vi vill samlas inför Gud med glädje, nystart och hopp om framtiden. Vi vill dela med oss av vårt hopp: Jesus!

Ungdomshelgen anordnas av Equmenia Linköping men även du som hör till en annan kyrka i Linköping eller kommer från någon annan stans i Equmenias Region Öst är varmt välkommen.

Under helgen kommer vi fira gudstjänster, leka, spela soxwars, mysa på cafékväll, lyssna till seminarier, gå på konsert och mycket mer.
Helgen börjar på fredagen 19:30 och avslutas med gudstjänst med alla åldrar och kyrkkaffe på söndagen.

Helgen riktar sig till dig som går i högstadiet eller gymnasiet. Deltagaravgiften är 150 kr. Det finns begränsat med platser så skynda att anmäla dig! Sista anmälningsdag är 16/1.

Eventuella frågor skickas till Stina Holmgren
tel: 0729760982