Nya restriktioner

Nya restriktioner

Här kommer information om vad som gäller i samband med våra gudstjänster kommande veckor.
Med anledning av den ökade smittspridningen i samhället och de nya scenarier som presenterades på gårdagens presskonferens har församlingsstyrelsens arbetsutskott tagit beslut om att vi under resten av januari begränsar antalet gudstjänstdeltagare till 50. Detta betyder att vi i dagsläget inte kommer att använda oss av vaccinationspass. För att säkerställa antalet deltagare önskar vi att föranmälan till söndagens gudstjänst görs på denna länk https://bit.ly/ekl16jan. Om ni känner till någon som vill delta och inte har möjlighet att anmäla sig via länken får ni gärna ringa dem och hjälpa dem att anmäla sig.

Vi kommer fortsatt hålla avstånd under gudstjänsterna och kyrkbänkarna är placerade med 1,2m avstånd. Det ska också vara 1m mellan sällskap som sitter på samma kyrkbänk och max 8 personer per sällskap.

Givetvis fortsätter vi även framöver att sända våra gudstjänster på Youtube som vanligt.