Vi söker församlingsmusiker

Vi söker församlingsmusiker

Vi söker dig som vill vara del av en församling som finns mitt i staden. Vi är en församling som präglas av liv och rörelse och består av människor i alla åldrar. Vi ser att du brinner för musiken och vill vara en nyckelperson i församlingens rika musikliv.

Som församlingsmusiker hos oss kommer du att leda och inspirera församlingens musikliv. Idag består vår musikverksamhet av körer, musikgrupper, solister och instrumentalister vilket präglar församlingen och gudstjänstlivet.  I rollen som församlingsmusiker förväntas du samordna, leda och utveckla musikverksamheten.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom musik. Du har en stor musikalisk genrebredd, där klassisk musik ingår. Vi ser även att du har dokumenterad körledarvana då du förväntas leda och utveckla kör och ensemble. I detta uppdrag bör du kunna hantera orgel. Du har god kunskap om musikens roll i gudstjänsten och känner dig hemma i Equmeniakyrkan. Du har en god förmåga att coacha och leda andra på individ och gruppnivå. I ditt bemötande är du lyhörd och ödmjuk.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning med provanställning på heltid och vi är medvetna om att det är en stor bredd som efterfrågas. Då detta är någonting vi som församling värderar högt är vi beredda att dela tjänsten på två personer, om det hjälper oss att nå det vi strävar efter.

Om ansökan

Vi kommer behandla ansökningar löpande och sista ansökningsdag är den 31 maj 2021.

Ansökan med tillhörande CV skickas till ansokan@equmeniakyrkanlinkoping.se.

Marcus Lind
Församlingsföreståndare