Musikinspirationsdag

Musikinspirationsdag

Lördagen den 12 februari är du välkommen till en musikinspirationsdag för musiker och andra intresserade av församlingsmusiken. Det här är en dag vi gör tillsammans, där några av församlingens musiker delar tankar kring gudstjänstmusik och leder samtal. Det kommer att finnas mat och fika till självkostnadspris under dagen. Vi kommer också att förbereda musiken till söndagens gudstjänst. Fundera gärna på om du har några musikförslag till gudstjänsten, oavsett om det är gemensam sång eller annat (ta gärna med noter om du har det!).

Oavsett om du brukar spela på gudstjänster, deltar i församlingens musikliv på annat sätt eller inte så är du välkommen att vara med – är du sugen på att bli mer aktiv i detta arbete är det ju ett ypperligt tillfälle att träffa andra musicerande. Självklart är också du välkommen som bara vill lyssna på det som vi samtalar om under dagen.

Anmälan görs till Anna Grönbäck på e-post gronback.anna@gmail.com eller telefon 073 030 1465 senast den 5/2. Det går bra att anmäla flera i samma mail.
Ange namn, eventuell specialkost och om du vill vara med och spela någonting på söndagens gudstjänst. I sådana fall ange också vad du spelar och/eller om du vill sjunga.

Preliminärt schema

09:00             Drop-in bön

09:30             Varför firar vi gudstjänst?

10:00             Fika

10:30 – 12:00 3 perspektiv på musik i gudstjänsten – samtalsämnen

Vad ska vi spela för musik?

Kan vi spela vad som helst?

Ska vi ens spela musik?

12:00              Lunch

13:00             Att leda församlingen i tillbedjan.

ca. 13:30 (med fikapaus) Spela tillsammans och förbereda musik till söndagens gudstjänst

15:50             Gemensam avslutning

16:00             Slut för dagen, vi ses på söndag!