Kvällens församlingsmöte är uppskjutet

Kvällens församlingsmöte är uppskjutet

På grund av utbredd sjukdom är vi tvungna att skjuta upp kvällens församlingsmöte.

Anledningen är att delar av styrelsen redan från början hade förhinder att delta och nu har alla utom en av de som kunde närvara blivit sjuka. Även församlingsföreståndare Marcus Lind är hemma på grund av sjukdom och förhindrad att närvara liksom den tekniker som skulle möjliggjort att sända det digitala mötet från kyrkan. Vi har därför beslutat att skjuta upp mötet men hoppas att kunna kalla till ett nytt inom den närmaste månaden. Bifogat detta utskick finns också ett brev med stora delar av den information som vi hade tänkt delge på församlingsmötet ikväll.

Att denna situation uppstått samma dag som restriktionerna släpps påminner oss om att återgången till en mer normal tillvaro inte är något som kommer att ske över en natt. Det gäller också vår församling. Även om vi inte längre kommer att ha någon begränsning på antal deltagare vid sammankomster så kommer vi fortfarande att uppmuntra till att hålla avstånd och handsprit kommer även i fortsättningen att finnas tillgängligt på flera platser i kyrkan. Allra viktigast är givetvis att vi fortsätter att hålla oss hemma då vi har symptom på covid-19 i linje med de rekommendationer från Folkhälsomyndigheten som fortfarande gäller.