Församlingsmöte

Församlingsmöte

Välkomna till församlingsmöte onsdagen den 9 februari kl 18:30. Mötet sänds digitalt och det är också möjligt att närvara på plats i Mariasalen i Equmeniakyrkan. Styrelsen med flera kommer att ge uppdateringar angående ekonomin, pågående rekryteringar, ett antal frågor rörande våra fastigheter, en punkt om Galleri Magnifik samt information om fastan och möjlighet till andlig vägledning.

Mötet äger rum på Microsoft Teams och följande länk kan användas för att ansluta: Klicka här för att ansluta till mötet