Equmenias julmarknad 25/11

Equmenias julmarknad 25/11

Välkommen till Equmenias julmarknad fredagen den 25 november kl. 18:00-21:00 (matservering från 17.30) i Equmeniakyrkan Linköping! En kväll för gemenskap, att höja julstämningen och samla in pengar till kyrkans barn- och ungdomsverksamhet. Under kvällen finns marknadsstånd, auktion, fiskdamm, lotterier, rimstuga, live jukebox, chokladhjul, gröt & julfika med mycket mera. Nytt för i år är även möjligheten att ta ett juligt foto med julmarknadens egen fotograf. Varmt välkomna!

Vill du hjälpa till på julmarknaden, till exempel genom att baka, stå i ett marknadsstånd, hjälpa till i caféet eller plocka undan efteråt? Mejla då julmarknadskommittén@equmeniakyrkanlinkoping.se. Tack på förhand!