Anpassningar Corona
22523
page-template-default,page,page-id-22523,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Anpassad konferens – Corona, Covid-19

Även mitt i en pandemi finns det behov att mötas eller arrangera en konferens. På den här sidan har vi samlat information om hur vi arbetar för att erbjuda säkra mötesplatser och ge möjlighet att “ställa om”, snarare än att “ställa in” en planerad samling. Kontakta oss gärna om ni har specifika frågor eller önskemål inför ert besök.

Åtgärder i verksamheten

Detta gör vi för att minska spridningen av Covid-19:

  • Städrutiner har setts över och toalett, konferenslokaler och övriga allmänna utrymme städas och desinficeras oftare.
  • Tillgång till handsprit och handtvätt finns på samtliga våningsplan och i nära anslutning till entré, matservering och konferenslokaler.
  • Vi anpassar möblering i konferensrum och servering för att säkerställa att besökare kan hålla ett säkert avstånd mellan varandra.
  • Antalet konferenser och sällskap som får vistas i våra lokaler samtidigt har tillsvidare begränsats för att kunna erbjuda en säker miljö för möten.
  • Tider och platser för lunch- och fikaservering anpassas för att undvika onödig kontakt mellan olika sällskap.
  • All personal är instruerad hur smittspridning kan minimeras och stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom.

Livesändning

För konferenser eller andra arrangemang i kyrksalen erbjuder vi under våren också möjlighet att livesända er samling. Detta kan vara en bra lösning för er som inte har möjlighet att ses i den omfattning ni hade önskat. Kontakta oss gärna för mer information.

Kontakt oss
SARS-CoV-2